scoala de bani - bcr

Ce este Școala de bani pe roți

Școala de Bani pe Roți nu este doar un program interactiv de educație financiară, ci o experiență completă oferită copiilor, în timpul căreia înțeleg concepte și noțiuni financiare, prin joc, fără a asculta definiții sau formule. Copiii realizează că banii se câștigă greu și se consumă ușor, că nu mereu prețul unui obiect este egal cu valoarea lui, că deciziile luate trebuie argumentate și că fiecare dintre noi are un impact asupra economiei lumii prin hotărârile noastre. Dacă vrei să te înscrii, acceseazăpagina de înscrieri sau sună la 0725 772 255.

Când?

Tot timpul anului suntem online pentru tine cu ateliere de educație financiară gratuite.

Unde?

Deocamdată nu mai venim la tine în oraș, dar educația financiară continuă online, pe Zoom.

scoala-de-bani-pe-roti

De ce vine la tine

Pentru că trebuie să îi învățăm pe copii că banii se câștigă greu, prin muncă, și se pot cheltui ușor dacă nu suntem atenți la deciziile noastre. Folosim învățarea experiențială și jocuri special create de specialiști de la Universitatea din Viena pentru a-i ajuta pe cei mici să acumuleze rapid cunoștințe utile pentru toată viața

Te vom ajuta să transformi un pas mic pentru portofel într-unul mare pentru bugetul tău.

Cum arată aventura

Ne-am adaptat situației actuale și am creat joculețe interesante și interactive cu care vom reuși să continuăm misiunea noastră de a aduce educația financiară lângă elevi și de a forma viitori adulți ce pot lua decizii financiare chibzuite.

Etapa 1

Explorarea

Aici, copiii își pun hainele de Detectivi și intră în Configurator, unde încep să înțeleagă importanța planificării bugetului personal.

Etapa 2

Joaca

Odată ce au investigat categoriile de cheltuieli și bugetul personal, participanții verifică, practic, dacă ce au descoperit este corect.

Etapa 3

SEIF-ul

Aici nu vor găsi bani, ci vor discuta despre valoarea unui obiect și conștientizarea faptului că fiecare are o înțelegere diferită asupra valorii.

Etapa 4

Forumul

După discuții și dezbateri despre buget, valoarea banilor și a obiectelor, copiii sunt pregătiți să intre în Forumul Opiniilor.

Etapa 5

Globalizarea

Este momentul ca participanții să înțeleagă că aproape toate procesele economice și politice sunt conectate pe plan global.

AcasăCursuriBugetProfil